Inlägget gjort

Black Friday

Vi på House of Eko har valt att göra Black Friday konceptet lite annorlunda. Vi tror nämligen på en hållbar konsumtion där vinsten inte är det enda primära. Vi tror även på att kunna ge tillbaka och att kunna få bidra med något positivt till vår värld.

House of Ekos verksamhet grundar sig i kärleken för våra barn och viljan att kunna ge dem goda förutsättningar i livet genom att välja miljövänliga och giftfria produkter till dem. För oss handlar det om att ta ansvar för allas vår framtid på denna planet och världens barn står i allra högsta grad i centrum.

Därför har vi valt att denna Black Friday inte ge våra kunder någon rabatt utan att istället ge våra kunder en möjlighet att bidra till något positivt för de barn som lever i svår fattigdom.

15% av alla sålda varor under Black Friday samt under lördagen och söndagen kommer att gå till Organisationen A World of Friends Sweden.

 

Tillsamman kan vi göra skillnad och varje liten krona räknas. Tack för att du bidrar!

 

A World of Friends Sweden har ordet:

A World of Friends, Sweden grundades 1994 och är en ideell biståndsorganisation som arbetar på gräsrotsnivå för att hjälpa barn och kvinnor i tredje världen. Våra projektområden är Ghana i Västafrika och staten Tamil Nadu i södra Indien. Lokalt samarbetar vi med föreningens dotterorganisationer, A World of Friends, Ghana och A World of Friends, India.

Föreningen har sedan över 20 år tillbaka bedrivit fadderbarnsverksamhet i båda våra projektländer med syfte att stödja barn från fattiga familjer och ge dem utbildning. Föreningen har också bidragit med stöd och finansiella medel till två kvinnoprojekt, ett bankkooperativ i Indien och ett jordbrukskooperativ i Ghana. I Ghana är vårt största åtagande sedan 1994 ett barnhem för föräldralösa barn, Children’s Home, i byn Biadan.

Läs gärna mer på: http://www.aworldoffriends.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *