Grönsaker på skärbräda

195,00 kr

Fantasifulla grönsaker med skärbräda där man kan skära grönsakerna i två delar. Efter man har delat grönsakerna går de att sätta ihop igen då varje grönsak har ett litet kardborreband.
Grönsakerna är roliga både för stora och små då det passar rollekar men även för de mindre barnet att träna finmotoriken med genom att dra isär och sätta ihop grönsakerna.

Ålder: Ifrån 18 månader

Storlek: Skärbrädans storlek är ca 19 x 13.5 x 3 cm, det medföljer 5 grönsaker samt en kniv i trä.

Material: Trä ifrån gummiträd som inte längre går att använda för att utvinna gummi ifrån samt PlanWood (läs mer om PlanWood nedan). Träet är ej behandlat med några kemikalier.
Målad och lackad med organiskt vattenbaserade färger utan tungmetaller, bly eller andra gifter.
Produkten ligger förpackad återvunnen kartong vars tryck är tryckt med bläck baserat på vatten och soja.
Produkten är CE-märkt
Produkten uppfyller European Safety Standards (EN71),samt ASTM (USA)säkerhetsstandarder.

Skötselråd: Tål att tvättas av under vatten med mild tvål.

Om Plan Toys

Plan Toys grundades 1981 och är ett prisbelönt företag som tillverkar snyggt designade leksaker kombinerat med ett starkt hållbarhetstänk. Plan Toys är pionjärer inom ekologiska och giftfria leksaker då de var först i världen med att producera och lansera ekologiska och giftfria leksaker tillverkat av gummiträdet.
Plan Toys tar tillvara på gummiträd som inte längre går att använda för gummiutvinning och tillverkar leksaker utav det. Ibland använder de även massivt trä eller deras egen uppfinning Plan Wood. Plan Wood går att forma på ett mera flexibelt och annorlunda sätt en med trä. Plan Wood tillverkas genom att ta till vara på rötter och annat spill som sedan finfördelas och färgas med organiska och vattenbaserade färger. Bindemedlet som används (ca 1%) är också det organiskt.
Deras ytterst slitstarka och pedagogiska leksaker är målade med giftfria organiska färger och bläck som är producerat på soja och vatten.
Läs gärna mer om Plan Toys och om deras sociala projekt på deras hemsida plantoys.com

5 i lager

Artikelnr: 645 Kategori: