Portabelt Kök

369,00 kr

Fantastiskt portabelt kök som går att fälla ihop och bära med sig som en väska, perfekt till resan eller för de trångbodda, med köket följer även en söt liten stekpanna och stekspade med.
Köket är vändbart, spis på ena sidan och en grill på andra.

Ålder: Från 3 år

Storlek: 27,9 x 16,8 x 6,6 cm

Material: Trä ifrån gummiträd som inte längre går att använda för att utvinna gummi ifrån. Träet är ej behandlat med några kemikalier.
Målad och lackad med organiskt vattenbaserade färger utan tungmetaller, bly eller andra gifter.
Produkten ligger förpackad återvunnen kartong vars tryck är tryckt med bläck baserat på vatten och soja.
Produkten är CE-märkt.
Produkten uppfyller European Safety Standards (EN71),samt ASTM (USA)säkerhetsstandarder.

Om Plan toys

Plan Toys grundades 1981 och är ett prisbelönt företag som tillverkar snyggt designade leksaker kombinerat med ett starkt hållbarhetstänk. Plan Toys är pionjärer inom ekologiska och giftfria leksaker då de var först i världen med att producera och lansera ekologiska och giftfria leksaker tillverkat av gummiträdet.

Plan Toys tar tillvara på gummiträd som inte längre går att använda för gummiutvinning och tillverkar leksaker utav det. Ibland använder de även massivt trä eller deras egen uppfinning Plan Wood. Plan Wood går att forma på ett mera flexibelt och annorlunda sätt en med trä. Plan Wood tillverkas genom att ta till vara på rötter och annat spill som sedan finfördelas och färgas med organiska och vattenbaserade färger. Bindemedlet som används (ca 1%) är också det organiskt.
Deras ytterst slitstarka och pedagogiska leksaker är målade med giftfria organiska färger och bläck som är producerat på soja och vatten.
Det är svårt att hitta kombinationen av lekfull design, hållbarhet och pedagogik i träleksaker någon annanstans än hos Plan Toys
Läs gärna mer om detta fantastiska företag och om deras sociala projekt på deras hemsida plantoys.com

2 i lager

Artikelnr: 648 Kategorier: , , ,