Såpa Enträdoft 0,5L

119,00 kr

VästerbottensSåpa är en städprodukt helt ren från konserveringsmedel.
Flaskan innehåller 0,5L flytande såpa med en fin doft av enträ, du kommer att märka att såpan är tjockare och mer trögflytande än du kanske är van vid, det är för att den är mer koncentrerad, således räcker 0,5l mycket länge.
En överfettad såpa som denna passar utmärkt till all rengöring där smutsen är fet så som den ofta är i köket, i ugnen eller i köksfläkten. Även badrummet och trägolvet eller trämöblerna städar du effektivt med en rejäl såpa. Trä och sten mår dessutom mycket bra av att återfettas med såpa.

Storlek:  0,5 liter

 

Västerbotten Såpa

I Västerbottens inland tillverkas Västerbotten Såpan av ett litet familjeföretag . Fokus på återbruk och miljömedvetenhet är grunden för företaget.
Sara och Magnus som driver såperiet har ett stort fokus på miljövänlig städning och driver även bloggen städbloggen.se där de delar med sig av tips runt en miljömedveten städning.
Västerbotten såpan görs efter receptet ifrån gammelfarmor Fredrika Helmersson och receptet kan spåras ända tillbaka till 1926 men är troligtvis mycket äldre än så.

4 i lager

Kategori: