Såpa Original 1L

169,00 kr

Denna originalsåpan utan parfym passar mycket bra till rengöring av kök, spis, skärbrädor och andra ytor där man tillagar mat. Den passar även dig som är känslig mot dofter och föredrar parfymfritt.
Såpan är kraftig samtidigt som den är återfettande och behandlar alla porösa träslag så som   tex. gran, furu och björk och ger dessa en mjuk och “varm” yta som dessutom är smutsfrånstötande.
Flaskan är av miljövänlig PET modell och sorteras som hårdplast men kan med fördel återanvändas ett par gånger innan återanvändning. Doseringspump medföljer.

Flaskan innehåller 1L flytande såpa. En överfettad såpa som denna passar även utmärkt till badrummet, trägolvet eller trämöblerna.

 

Storlek:  1 liter

 

Västerbotten Såpa

I Västerbottens inland tillverkas Västerbotten Såpan av ett litet familjeföretag . Fokus på återbruk och miljömedvetenhet är grunden för företaget.
Sara och Magnus som driver såperiet har ett stort fokus på miljövänlig städning och driver även bloggen städbloggen.se där de delar med sig av tips runt en miljömedveten städning.
Västerbotten såpan görs efter receptet ifrån gammelfarmor Fredrika Helmersson och receptet kan spåras ända tillbaka till 1926 men är troligtvis mycket äldre än så.

5 i lager

Artikelnr: 10004 Kategori: