Sprattel Clown

235,00 kr

Fantastisk gedigen och rolig sprattelclown av hög kvalité. Clownen sprattlar med ben och armar när man drar i snöret. kommer att pryda barnrums väggen fint med sina glada färger och roliga funktion.

Ålder: från 1 år

Storlek: 52 x 35 cm

Material: FSC-certifierat trä, målad med giftfria färger. De omålade delarna är inoljade med naturlig och giftfri linolja.
Leksaken är fri ifrån flamskyddsmedel, samtliga bisfenoler, ftalater, lösningsmedel, bekämpningsmedel, konserveringsmedel doft och smakämnen.
Leksaken är CE-märkt och uppfyller alla svenska lagar och krav enligt leksaksdirektivet.

Skötselråd: Torkas av med fuktig trasa

Om Bajo

Bajo är ett polskt familjeföretag som startades 1993 utav arkitekten och designern Wojciech Bajor.
I deras fabrik belägen vid foten av bergskedjan Karpaterna designar och skapas det pedagogiska och fantasifulla träleksaker.
Bajos kärlek för trä syns tydligt i deras design då det alltid lämnar en bit av leksaken omålad samt många gånger använder flera olika träslag i en och samma leksak.
Materialet köps in ifrån lokala företag som är certifierade enligt EUs regler för ekologiskt träproduktion och är FSC-certifierat trä.
Leksakernas färg är giftfri och får sin färg genom att tumlas i en trumma tillsammans med körsbärskärnor. De omålade leksakerna oljas in i naturlig och giftfri linolja.

Slut i lager

Artikelnr: 702 Kategorier: , ,