Tvål Doftfri 40g

60,00 kr

En handgjord tvål utan tillsatt doft som är berikad med ekologiskt sheasmör och avokadoolja.

Tvålen är extra hudvänlig och vårdande och passa bra för barn och för personer med känslig hud som inte tål doftsatta tvålar.

Tvålen kan användas av både vuxna, barn och husdjur. Den torkar inte ut huden och när den används ger den en mjuk och extra krämig känsla. Det är enkelt att arbeta upp ett rikt och härligt lödder med tvålen och löddret uppskattas särskilt av de som använder tvålen som shampoo eller duschtvål. Passa extra bra för er med torrt hår.

Tillverkad med certifierad ekologisk förtvålad kallpressad Rapsolja (svensk), Kokosfett, Olivolja, Sheasmör, Kakaosmör och Avokadooljan. Innehåller EJ palmolja.

Storlek: ca 110 gram

Ingredienser:Sodium canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium shea Butterat, Sodium cocoa butterate, Sodium vvocadate.

Skötselråd: Tvålen trivs bäst på ett luftigt tvålfat. Växla gärna mellan två tvålar så den får torka upp mellan användningarna, då mår tvålen bra & räcker längre!

Malin I Ratan

Malin i Ratan är ett företag baserat i Västerbotten. Grundaren och kreatören Malin har ett stort miljöengagemang och har valt bort att använda den annars så vanliga produkten palmolja i sina tvålar. Tvålarna är även fria ifrån animaliska tillsatser samt innehåller inte parabener, mineraloljor, syntetiska parfymer eller andra syntetiska ämnen.
Malin i Ratans tvålar är gjorda av ekologiskt odlade oljor och huvudingrediensen är kallpressad svensk rapsolja som tillsammans med andra ekologiska oljor förtvålas.
Tvålarna innehåller även glycerin som är en naturlig fuktbindare som gör huden mjuk. De tvålar som har doft är doftsatta enbart med eteriska oljor och de tvålar med färg har fått sitt vackra pigment ifrån naturliga färgämnen så som malda örter eller mineralpigment.
Alla tvålar är handgjorda och för att bevara den genuina hantverkskänslan så skärs även tvålarna för hand, vilket kan göra att färskvikten varierar något.

3 i lager

Artikelnr: 9012 Kategorier: , , ,