Inlägget gjort

Julkalender!

Hej!

Idag kan vi berätta att vi är med i en julklander på instagram, det är fantastiska Julia som driver instagramkontot juliakrook_ som har anordnat julkalendern.

Vi har sponsrat med en härlig stapelclown ifrån EverEarth i FSC-märkt trä målat med giftfria, vattenbaserade barnsäkra färger.

Så in och gilla juliakrook_ och house_of_eko på instagram samt skriv i kommentarsfältet om ett sätt som du värnar om miljön och tagga två vänner.

Julia skriver om sig själv och sitt instagramkonto här nedan:

Hejsan!
Jag som driver kontot juliakrook_ heter Julia och jag är 27 år gammal, vid två års ålder blev jag adopterad till Sverige från Bolivia. När jag var 17 år så fick jag mitt första barn. Ett år senare tog jag studenten och mitt körkort. Efter det valde jag plugga vidare och nu jobbar jag som laboratorietekniker.
Sommaren 2015 fick vi vårt plus och längtan efter nummer tre och vår sista lilla var stor. I vecka 28 gick plötsligt mitt vatten och jag fick åka ambulans in till närmsta sjukhus. Under nästan 6 veckor blev jag sängliggande på sjukhuset och efter en snabb vända hem kom Lovis i vecka 34. Det var under denna perioden som många hittade till min konto. Det blev många bilder från sjukhussängen som fylldes med många tankar. Tillsammans med Lovis hittade jag bära-nära, tygblöjor, BLW och kärleken för miljövänliga produkter. När Lovis var 1,5 år bestämde hon för att kasta blöjan och hon utmanar mig ständigt. Just nu håller vi på att skapa ett barnrum med så mycket secondhand som möjligt till henne. Jag har ständigt olika projekt igång och gillar utmaningar, kanske lite väl mycket. I år vill jag ge tillbaka till mina följare och det var så idén till årets julkalender kom till. Tack vare deras stöttande och tänkvärda ord har de alltid lyckats få mig resa mig upp igen. Jag är så otroligt glad att just ni vill vara med i min julkalender, det är för mig en möjlighet att få tävla ut en produkt som jag själv skulle uppskatta väldigt mycket.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *