Om oss

Varmt välkommen till House of Eko.

Att produkter och leksaker som man köper till sina barn inte ska vara skadliga för dem borde vara en självklarhet. Tyvärr är det inte så idag. Många gånger gör även en bristfällig produktbeskrivning det svårt för dig som konsument att avgöra om det du köper är en ren och giftfri produkt.

När jag själv fick barn blev det för mig ett stort på fokus på att hitta giftfria produkter.  Mot denna bakgrund startade jag House of Eko. Det ska inte vara svårtillgängligt att ge ditt barn en giftfriare livsstil och du ska som konsument också enkelt kunna läsa dig till vad produkten innehåller.

Därför gör House of Eko ett noga urval av vilka produkter vi vill sälja samt ger tydliga produktbeskrivningar så att du vet vad produkten du köper innehåller.  Vår vision är att det ska vara enkelt att hitta giftfria alternativ till ditt barn och dig själv och vi gör vårt bästa för att ständigt hålla oss uppdaterade inom området.

Har du funderingar eller frågor om en giftfriare livsstil eller om oss som företag, tveka inte att höra av dig. Vi värdesätter våra kunders tankar och åsikter.

Vänliga hälsningar!

Cecilia Wallstedt
House of Eko